0
Winkelwagen
€ 0,00

Wie zijn wij?

Even voorstellen...

Ik ben Esther Lugtenburg, getrouwd met Arnoud en moeder van een zoontje en 2 dochtertjes. Ik heb het beroep van verpleegkundige met veel plezier uitgeoefend,  maar vanaf 1 maart 2017 ben ik hiermee gestopt om voor onze zoon te zorgen. Wij zijn in juli 2017 gestart met de verkoop van baby- en kinderkleding (outlet) via facebook en party’s in ons eigen huis. Maar omdat er steeds  meer vraag naar onze kleding kwam, ook van buiten Dirksland, zijn wij vanaf 1 maart 2018 gestart met de webshop. Arnoud is systeembeheerder en hij beheert de taken die bij de webshop en de advertenties behoren.  

Arnoud&EstherOp dit moment verkopen wij de volgende merken: 
- Fun2wear (pyjama’s)
- Funderwear
- Atut en GT (outlet en nieuw) 
- Outlet merken zoals 3Pommes, Losan, Ducky beau, Vinrose, MMdadak, Conguitos, Dirkje, MrWoods, MrsWoods, Blue Seven,  enz. 

De merken Dirkje, Losan, Blue Seven en Fun2Wear zult u vast wel kennen. Deze merken worden door meerdere webshops verkocht.  

Maar de merken MMdadak, Atut en GT zijn uniek.  Wij zijn de enige in Nederland die deze merken verkopen.  
De kleding van deze drie merken komt uit Polen. Wij zijn in januari 2018 een kijkje wezen nemen in de fabrieken. Alles wordt door volwassenen vakkundig met de naaimachine gemaakt. Helaas mochten wij hiervan geen foto’s maken.  Omdat het voor ons een belangrijke voorwaarde is dat er geen kinderarbeid aan onze kleding te pas komt, willen wij dit benadrukken.  
De merken hebben een unieke stijl, waardoor wij kleding  kunnen aanbieden waarin niet heel Nederland loopt. De kleding is geschikt voor vrije tijd, school of een feestje.

De outletkleding kopen wij op van andere winkels en webshops waardoor wij deze weer goedkoop aan u aan kunnen bieden. Dit geeft ons echt voldoening, zeker als mensen financieel niet de mogelijkheid hebben om merkkleding te kopen kunnen ze hier toch kwaliteitskleding kopen. 
 
Kijk snel op onze webshop. Voor vragen kunt u ons mailen of bellen. Wij zullen altijd proberen uw vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. 

Beoordelingen

Tevreden over ons? Wil je dan een review plaatsen? Je helpt niet alleen ons, om onze service te verbeteren, maar ook vele klanten om een keuze te maken.
Bedankt :-)

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

© 2017 - 2021 | copyright MijnUkkie.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.