0
Winkelwagen
€ 0,00

Wie zijn wij?

Even voorstellen...

Ik ben Esther Lugtenburg, getrouwd met Arnoud en moeder van een zoontje en dochtertje. Ik heb het beroep van verpleegkundige met veel plezier uitgeoefend,  maar vanaf 1 maart 2017 ben ik hiermee gestopt om voor onze zoon te zorgen. Wij zijn in juli 2017 gestart met de verkoop van baby- en kinderkleding (outlet) via facebook en party’s in ons eigen huis. Maar omdat er steeds  meer vraag naar onze kleding kwam, ook van buiten Dirksland, zijn wij vanaf 1 maart 2018 gestart met de webshop. Arnoud is systeembeheerder en hij beheert de taken die bij de webshop en de advertenties behoren.  

Arnoud&EstherOp dit moment verkopen wij de volgende merken: 
- Dirkje (outlet)
- Losan (nieuwe collectie)
- Blue Seven (nieuwe collectie)
- Fun2wear (pyjama’s)
- MMdadak (outlet)
- Atut en GT (outlet en nieuw) 

De merken Dirkje, Losan, Blue Seven en Fun2Wear zult u vast wel kennen. Deze merken worden door meerdere webshops verkocht.  

Maar de merken MMdadak, Atut en GT zijn uniek.  Wij zijn de enige in Nederland die deze merken verkopen.  
De kleding van deze drie merken komt uit Polen. Wij zijn in januari 2018 een kijkje wezen nemen in de fabrieken. Alles wordt door volwassenen vakkundig met de naaimachine gemaakt. Helaas mochten wij hiervan geen foto’s maken.  Omdat het voor ons een belangrijke voorwaarde is dat er geen kinderarbeid aan onze kleding te pas komt, willen wij dit benadrukken.  
De merken hebben een unieke stijl, waardoor wij kleding  kunnen aanbieden waarin niet heel Nederland loopt. De kleding is geschikt voor vrije tijd, school of een feestje.  
Kijk snel op onze webshop. Voor vragen kunt u ons mailen of bellen. Wij zullen altijd proberen uw vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. 

Beoordelingen

Tevreden over ons? Wilt u dan een review plaatsen bij Kiyoh? U helpt niet alleen ons om onze service te verbeteren, maar ook vele klanten om een keuze te maken om bij Mijn Ukkie te bestellen.
Bedankt alvast!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© 2017 - 2018 | copyright MijnUkkie.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.